Thursday, April 3, 2014

KEBAIKAN ESP

Harini nak cite pasal esp..
Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami? Walaupun dah habis promosi,,ESP ni tetap menajdi pilihan ramai dan repeat order dari customer..kenapa ya..jom bace..

1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
5) ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit

Pm Sms Whatsapp
019 7490081
Syarifah Fathehah

Wednesday, March 12, 2014

Assalamualaikum..Lama gile kan Teha tak menaik kt blog ni..hihi
kali terakhir tahun 2009.. lame tuuuhh..
sibuk dgn pesbuk ajer...kekkeke...

Saturday, November 14, 2009

minum susu unta n main ATV!!


salam sume..lame xmenaipp..xde bhn cite lah aku ni.teheheheh...
dok umh je..nk msk2 maleh..kahhhh!
time peknen je aku rajin msk..tehehhehe..
aritu aku g minum susu unta..kemodian g main Atv!!
motor pdg fasir!hehehehe!!
syok weyh!!cam nek beskal jerk!hahahahaha!

mmg best wiken lps!
dpt susu unta!aku mmg xmnm susu!!tp lps kekurangan kalsium disahkn doc..
terpakse le aku cr..sbb org kate susu ni xhamis..ye mmg sdp!
aku wt teh tarik lagi!kaww punye!!
teheheheheh!















laki aku mengalami pelawasan yg baik slps beberapa jam minum susu
unta..tehehehhe..bwk kete cam f1 sbb nk ke jamban..teheheheh!







daniel,danish n sofia xcited nmpk unta,heheheh

ouh k sekian saje utk kalini,..
kalo de cite best2 aku taip keh..hehehe!
sori gambo tunggnag terbalik la..sshnye aku nk drag dia knape ye>?
okla..papaaiii!


ilal liqa,maasalamh..
teha riyadh..

Monday, October 19, 2009

maleh

aku kemalasan..aku bercuti dr blog..tehehehe~~
tnggu aku rajin aku update kay..tehahaahha

Saturday, October 10, 2009

hadiah dr k.lynna!


kelmarin adik aku bitaw,hadiah aku dh sampeiii!!
tenx k.lynna!!sgt shantek shawl itewwww!!
xsabo nk menggayekan nye,kne tngu adik aku pos kt kwn
aku yg nk dtg cni..ngeeee:D

ouh lupooo,ni hadiah yg aku masuk conte
st
beautipul girls with hijab..kahhhh!
aku salah sorangnye...ngeheheh!
congrats utk sume pemenang jugeee!!
okk byee!!

Thursday, October 8, 2009

3rd anibeseri~



-hepi 3rd anniversary to us!
smoga aku menjadi ketua bidadari utk hubbyku di syurga..
amiinn yaAllah..jadikanlah kami psgn skali lg disanaa..amiin..-

3rd anibeseri..syg xbwk camera..laki ku wt seprais kunun2..
hahahhaha..syg laki aku sgt2..muahhx!






































Monday, October 5, 2009

pristiwa berdarah danish~

ello..
lame xhapdet..
laptop aku dh nazak..
nyawa2 ikn skng..
siann..hahahha..

ank aku danish..
smlm pusing2 smp pening,
last2 terhantuk coffee table..
berdarah..
tgh mlm kami kuar gi spital..
tp doc tampal je..
last2 beosk pagi kami g paed dia..
doc tu srh jahit..
tingat priistiwa k.herda n aiman..
meraung2la si danish kne jahit..
3nes,1doc,aku n laki aku,n security turut serta,
kahhhhhh!
sgt pengalaman tgk danish meronta dan dibungkus..
tp kami sempat gelakkn dia..kahhh
sian ank mummy..nxt time jgn noty k yayunk..
daaaa!

Thursday, September 24, 2009

::SELAMAT HARI RAYA::

assalamualaikum sume..
lamegile xhapdet..pale otak aku runsing sb xg mane..xde mood!
hahahahahah!skang mood sudey dtg....bole plak..hahahah
selamat hari raya sume...
thn ni bg aku xbape nk meriahla..coz laki aku dh start keje awal..
so kami xdpt nk g bercuti ke mane2..
so raye ke 2,3 n seterusnye dok umah jele..
bile kuar sume kdi tutup..adeh bohsanlaa..
raye ke 4 brla byk kdi bkk..
so raye pertame jela yg best bg aku..
mkn2..gosip2...hahahaha!itew mesti..kahhhh!
okla kan..merase la keadaan raya xbest tu camane..hhhha!
real punye..

Wednesday, September 16, 2009

tag raya.booommm!!

.~ tag persiapan menyambut hari raya~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
seperti biaselaaa,tag disponsor oleh k.bed!!ahaaaha!!
tocheiiiii!!me loikeee!!

BAJU RAYA
baju raya aku 2 aje,heeheh,1bj kurung,1 abaya!
KASUT RAYA
lom jume lagi lorrrr..
FAMILY AKU
laki aku pki bj mlayu thn lps je,heeeeheh,sbb dia kate elok lagi..biasela org laki.
ehheheh.

IBU AYAH
mak bpk aku jauh nunn di msiaaa!
aku pon xtaw deme pi kaler ape,tp opkos le deme
ade bj raye..hehehe

FAMILY MERTUA
begitu jua aku xtaw deme kaler pe,tp bj raya mesti sume dh setel..

KUIH RAYA
aku br nk merempit ari jumaat ni!
gile sempat ke siap???wakkakakakak!
insyaAllah,3jenis je powwn!heheheh!
ni gara2 iftar sane sini aku xsempat nk setelkn persiapan raya!ngee;D
wajib wt tiap2 thn...suke resepi family turun temurun..heheeeee;D

RUMAH BARU
rumah baru kt msia ngak de lg...doa2kan le...heheee;D
lakiaku hari2 mimpi nk umh baru..ciannn yayunk ku..ngeee;D

LANGSIR BARU
ouh ya aku mmg berlangsir,skali jiran aku kasi free..kah kah kah!
sadis toi ko tehaa...!!ahhahaha!
aku yg maleh nk psg sbb kami ni asek pindah randah..bazir jerk!
tp aku dh psg pon langsir kalii sbb canik menawan..hehehhe;D

DUIT RAYA
sbb xblk msia,so xdela duit raye nk bg!!
savebajet...kah kah kah!!!

BONUS
so sad..tiap2 tahun xdpt bonus,nyampahnye..xmo cite...no,no,no!!!

BALIK KG
xblk mane2 sbb aku raya di riyadh je...dh 3 thn.
raya pon xrase sgt..buwekkk!
pegi umh org mkn jee..hahahaha!
pam2 kan dirimu teha!!
hahahahahah!balik umah ngankang...tidoooo!
haaaha!

Daku nak tag :
sesiapa yg sudi,amikla ye..selamat hari raya utk korang sumeeee!!
muaahhh!!

Friday, September 11, 2009

souvenir hunting~~

kelmarin aku teman kwn aku nk blk msia..
so nk cr souvenir utk family n kwn2 nyee..heheh!
maybe nxt time kalo aku blk,aku leh pi sini je..
heheheh..bnd ni 60 riyal..gile maheii!!ngeh3!!kami posing2 je!ahahah!bermacam2 table cloth dia...sumenye ade beads2..cantik2 juge..
aku angkat 1 saje meh...hehhe..aku tgk mcm leh wt baju kawin..
heheheh...shishaaa perisa duriann..anyone???hahahah!laki aku sgt kenan ngn lampu aladdin occay..hahaha!
brangan jd aladin!!ehehhehe!sgt seriau bwk danish soping skang..sume bnd nk pgg..haih..unta2 kalerpulll!!!hahahaha!!hiasan je beb..khalis sgt baik mlm itew...hehehe..bagus..skirt belle dance..diangkut 1 oleh k.pisya..
katenye di msia tgh ske tarian ini..betulkah??
ouh..apesalahnye utk si suami di dlm biliklaaa..hahahah
auwmmmm!!kahhhpatung pakai abaya..herm..ape2 je arab ni...!menjamu lubang idung lak...perfumee..ltk dlm botol..15 riyal aje..yg ni 30 riyal..kne beli alkohol n botol kecik2..masuk dlm
botol kecik tu..dptle sedozen botol kecik..oklakan..
rosak saraf lubang idung aku g tpt ni...perfume dorg kuat gile bau..
aku yg xbau pown,blk umah still melekat kt abaya aku smp kne basuh..
huhuu..nah gambo aku ngade2...lalalalla...
sini bln pose shoping kompelek bkk smp koi 3pagi..
so memlm je la kami kuo..timing tido ank aku pown
dh lari...hahahah...sekian aje...tatapan terakhir..
aksi cemolot senget utk korang sumee!!
muahhhhh!!ahhaha..wangi taw...kahhh!!
c u nxt entry!!!byeee!!

ilal liqa'
teha riyah