Klikk

Sunday, March 29, 2009

Saturday, March 28, 2009

tag from eda...-PANTANG-


nahhhhhhhh gambo aku dalam pantang!!
hahahahhahahah..
yg atas tu time danish,
yg cam cat woman tu khalis..latest!

opssssss,sori gambo aku slim blom ade lg..
kah kah kah..pasal aku lom jalan2 tgkp
gambo lagi..nnt ehhh..tungguuuuuuuuu..
hehheeeeeeeeee^_^

aku xde nk tag org psl slalunye org
tu msti dh ditag
hheeeee..
ok..sekian..

Saturday, March 14, 2009

++me++danish wa khalis++

ello dh sebulan aku pantang..dh nk abes kowt..
ntah aku pon xkire hari kebrape dh..kah kah kah!
adoii mmg kelam kabut lah kalo pantang sinri2 neh..
pulak danish dh reti jeles,adoiii,pasrah aku..
kah kah kah!!
danish pantang tgk aku nyusukn c khalis dia pon
nk nyibuk dok kt aku,time tula dia nk srh aku garu
kaki dialaa,main tayar kete diala..huwaaa..cian ank2 aku!
huhuhu..xapela,selagi aku ade 2 tgn,akn ku besarkn ank2 aku
sebesar-besarnye..wkakakkaka..kalo xde tgn pon aku akn jg
mereka kernaaaaaa akula mummy mereka!!xgitew??
heheheh!!

kepala khalis dh byk kali kne kete mainan danishlaaa..botoi
susu laaa..siannnn,danish suke baling brg,xtaw la sape ajo,yg pasti
bkn me n laki aku!hehehhe!!rsnye sbb dia men bola so terikot2 kot..
heheeee!!
nk mandi kan khalis len cite lak,kne tngu danish tido brle aku
mandikn khalis..kalo x danish cepok2 ayor kt muke khalis..
hikhik..haritu,danish nk makan tgn khalis,sbb dia tgk jari
kecik2 kowt..heheee..mujor aku nmpk..dia dh ckp kt aku
nak,nak,nak eat..hahaaaahah..adoii naye jee..hehee..
kla,ni gambo dorg terbaru..

aku dh jd auntie vogue..hak3!!

hak3....aku dh jd auntie yooo!
heheh!!congrats 2 ieda n bad!
nila satu2nye akk yg aku ade..
ieda br bersalin 12 mac ritu..
wahhh yg aku jelesnye ieda dpt bb girl!!
bestnyeee weyy..hehee...xsabo nk peknen lagik!
kah kah kah..lolollolo...hahhahaha..ni gambo ank dia..
ouh lupo gi taw,namenye kyra amanda!
ok my sis,selamat jd mama bolow2 k..hehhe!

award dr k.zura

time kasih k.zura..sori lambat paste keadaan mase x mengizinkan..
begitu juga aku ngoi xreti nk copy paste..hak3!!





























Tuesday, March 10, 2009

~SANDSTORM~~


allo3..medic3...wkakakkak..
ni ank2 aku tido ni..
meh aku nk cite..
td aku igt dunia ni nk kiamat dah taw..
tibe2 mase aku susukn khalis,
rumah aku jadi gelap cam kubor!!
eee..korang..tetibe jekan,padehal
baru pukoi 12 tghari!!takotla aku...
lekas2 aku lari kt danish.. mase tu dia dok bilik dpn..

skali aku tgk kt cemin luo kaler oren sumenye kt luo tu..
adoiii..lekas2 call my laki tit tot tit tepon dia..hehee!!
dia plak on de way blk nk lunch,katenye mmg xnampok
jalan!!adoii3..sandstom trok gile!!
ni umah aku terase debu2 masuk idung..
alahai sian ank2 aku.
subhanallah..mase td aku igt mmg aku akn mati ngn ank2 akuje..
hak3!!

laki aku lak smp umah dia kate..ayg..dh kiamat!!
Allahhh..ketor aku..dhle aku lom abis nifas lagi!
dalam pale aku mase tu nk tobat je..takot yunk!!
cis,ampeh laki aku knekan aku!!
sabo jela..hak3!!
ni gambo laki aku snap mase on da way blk td..

ni br nk start....


semakin hampir...
dah sampai sandstom..hak3!!
erkk...!!
gambo ni aku amk dr k.dina..tenx ya!
ni gambo dr k.nisah..aiyok sgt dasat!!
skang kuning beransur2 ilang..
1 pengalaman yg sgt menarik..
dannnnnnnn..
menakutkan!!!
Allahuakbar!

p/s:taik idung pon kaler oren mase nih!!kahhhhh!!


Tuesday, March 3, 2009

~WAJAH PETI ES AKU~

hehehe ni tag dr eda melben aka pamela kanggaroo
wkakakkaka...eda oh eda,mcm2 de kt peti es ko,
nah amik tgk peti es aku..kah kah kah,berdekah dekah!
hehehe...xde ape yg menarik pon kengkawan..hehe..


JENG..JENG..JENG...HAHAHAH....XDE APELA WEYY,HANYA STICKER AMARAN 110V
OCCAYYYY..WAKAKAKAK..
STICKER TU ADE MASE AKU BELI PETI ES DULU,SINI XMCM MSIA,BRG LETRIK
SUME IKOT DIA PUNYE APE TU AKU XTAWLE NK CKP..TP MCM TULE 110V,240V..HAA..
CAMTULAA..HEHE..(NAME JE AMIK LETRICAL)HEHE..SO,AKU XBKK2 LA LG STICKER
TU SMPLE AKU NK BLAH DH NI..HEHE..

JENAMANYE..HAAS..HEHEH..AKU BELI PETI ES NI 50 RIYAL AJE..BERSAMAAN 40RM..
HEHE..JADILA EKK..WT SEJUK2 KN AYM N DGG..YG PENTING ADE AYOR AIS..
HEHEH..


OK,NOW,AKU NAK TAG PETI ES KORANG YG GLAMER TU..HEHE..

~K.WANA~
~K.ZURA TEDDY~
~K.SUE ELLY~
~K.NIZA~

Sunday, March 1, 2009

~lemari ank2 aku-tag from jue pinky~

ni tag dari jue pinky!!walamak!!
hehehehe!! kelakaw la tag ni,psl robok!!
ehhehe,juee..aku benornye xde robok utk ank2 aku neh!
aku nye lemari skali ngn dorrg..heheeeeee:D
paseinye kami blom tentu dok lame cni..
so beli pe yg sng nk lego je bile blk nnt..hak hak hak..

so xde byk crite nila robok ank2 aku..heheeee:D


++RULES++
1. Take a photo of your child's wardrobe / closet.. Inside and outside..

2. Explain in detail, how do you arrange everything..
3. What do you have on top of the wardrobe / closet?
4. Where did you keep your baby's old clothes?


JGN NGUMPAT TAW KALO SELERAK!! KAHHHHHH,NILA ANK DH 2,AKU AMIK BAJU PON MAIN CAMPAK2 JE WEEHH!!HEHEH!!




++NI LEMARI DANISH ..HEHEHE++
++NI LAK TPT LTK STOKING DANISH,SIAN KOTAK DH NK BARAI..HEHE++ ++NI LAK LEMARI KHALIS..HEHE..++
++NI TPT LTK MITTENS,BOOTIES DIA..SIAN ANK MI..HEHE..++
++What do you have on top of the wardrobe / closet?,gelak smp guling ye..wkakakak+++ nilaaa laki aku campak bola ats tu sbb dh teburai danish nk mkn..wkakaka!! benornye mcm2 adooo ats tu..salah 1 nye bangkai lipas..kahhhhhhhh!
hehehe..nila lemari perantau xkaya cam aku..
wkakakakka..ok,ni aku tag lemari kome lak ye..
heheh..lemari terpilih..jeng3..hehehe..

~eda melben~
~k.sue mama alya~
~k.herda~
~ida perth~